Steinway & Sons

Als het gaat om het kopen van een piano of vleugel, zijn er talloze merken waaruit u kunt kiezen. Echter, als u op zoek bent naar de hoogste kwaliteit en vakmanschap, dan is er eigenlijk maar één merk dat eruit springt: Steinway & Sons.

Als marktleider in de pianowereld heeft Steinway & Sons al meer dan 160 jaar ervaring in het maken van de beste piano’s en vleugels. Of u nu een professionele pianist of een beginner bent, een Steinway & Sons piano is de ultieme investering in uw muzikale carrière.

Steinway & Sons logo
Steinway & Sons vleugel in de showroom

De rijke geschiedenis van Steinway & Sons

Steinway & Sons werd opgericht in 1853 door de Duitse immigrant Henry E. Steinway. Hij was een getalenteerde pianobouwer die al snel bekend stond om zijn innovatieve ontwerpen en ongeëvenaarde kwaliteit. In de jaren daarna groeide het bedrijf gestaag en opende het zijn eerste fabriek in de VS in 1859.

Sindsdien is Steinway & Sons uitgegroeid tot een wereldwijde leider in de pianowereld. Het merk heeft een reputatie opgebouwd voor zijn uitzonderlijke kwaliteit, ongeëvenaarde vakmanschap en unieke ontwerpen. Hoewel het bedrijf al meer dan 160 jaar bestaat, blijft het zich voortdurend aanpassen en innoveren om aan de behoeften van moderne pianisten te voldoen.

De voordelen van een Steinway & Sons vleugel

Steinway & Sons biedt een aantal voordelen die andere pianomerken niet kunnen evenaren. Daarbij zijn er twee die eruit springen:

1. Dynamiek en responsiviteit

Steinway & Sons biedt een ongelooflijke dynamiek en responsiviteit. Piano’s en vleugels van Steinway & Sons reageren perfect op uw manier van spelen en geven u de controle die u nodig heeft om muziek tot leven te brengen.

2. Toonkwaliteit

Een ander voordeel van een Steinway & Sons piano of vleugel is de uitstekende toonkwaliteit. Elk instrument is zorgvuldig afgestemd op de perfecte toonhoogte en stemming, waardoor u een ongelooflijk helder en uitgebalanceerd geluid krijgt.

De investering in Steinway & Sons

Een instrument van Steinway & Sons is niet alleen een hoogwaardig muziekinstrument, het is ook een waardevolle investering. Door de ongeëvenaarde kwaliteit en reputatie van het merk behouden Steinway & Sons vleugels en piano’s hun waarde veel langer dan andere pianomerken.

Daarnaast biedt Pianospecialisten een uitstekende garantie en service. De bedrijven bij Pianospecialisten bieden een scala aan diensten aan, van het afstemmen en onderhoud tot het volledig restaureren van piano’s en vleugels.

Steinway & Sons vleugel

Het kiezen van de perfecte Steinway & Sons piano of vleugel

Als u besloten heeft om een instrument van Steinway & Sons te kopen, is het belangrijk om te weten dat er verschillende modellen beschikbaar zijn. Elk model heeft haar eigen unieke kenmerken en voordelen.

Model B van Steinway & Sons is bijvoorbeeld een populaire keuze onder professionele pianisten en muzikale liefhebbers. Het biedt een ongeëvenaarde toonkwaliteit en dynamiek, en heeft een prachtige uitstraling die perfect past in elke concertzaal of woonkamer.

Voor degenen die op zoek zijn naar iets kleiner, biedt Steinway & Sons de Model S, een compact maar toch krachtig instrument die perfect is voor thuisgebruik.

Bent u een professionele pianist of bent u op zoek naar een hoogwaardig instrument voor thuisgebruik? Dan is Steinway & Sons de ultieme keuze. Met zijn ongeëvenaarde kwaliteit, vakmanschap en reputatie, is het een investering die je muzikale carrière zal verheffen en een leven lang meegaat.