Piano transport

Piano’s zijn meer dan alleen muziekinstrumenten; het zijn kunstwerken op zich. Bij het overbrengen van deze delicate stukken is het cruciaal om de nuances van piano transport te begrijpen. Van vleugels tot staande piano’s, elk type vereist specifieke aandacht en expertise om de reis soepel te laten verlopen.

Of u nu een getalenteerde pianist bent of gewoon een liefhebber van prachtige klanken, het verplaatsen van een piano is geen alledaagse taak. Het vereist precisie, zorgvuldigheid en vooral professioneel transport om ervoor te zorgen dat uw geliefde instrument onbeschadigd en in perfecte harmonie aankomt op zijn nieuwe bestemming.

Specialistisch vervoer voor elke pianosoort

Of u nu een vleugelpiano bezit die de ziel van de kamer vult of een compacte rechte piano hebt voor intiemere settingen, ons gespecialiseerd transport is afgestemd op elke pianosoort. Met state-of-the-art apparatuur en ervaren vakmensen zorgen we ervoor dat uw piano de reis zonder een valse noot doorstaat.

Jarenlange ervaring in piano transport

Bij Pianospecialisten begrijpen we de emotionele waarde van uw piano of vleugel. Daarom gaan we verder dan alleen transport; we bieden een ervaring die doordrenkt is met zorg en toewijding. Ons team van experts zet zich in om uw piano als een kostbaar kunstwerk te behandelen, waarbij elke stap van het transportproces met uiterste precisie wordt uitgevoerd.

Yamaha-C3 D

✓Professioneel

         ✓Ervaren

           ✓Voordelig

             ✓Razend snel

Vrijstaande piano in de showroom

Van ophaalpunt tot eindbestemming

Ons proces begint met een grondige inspectie van uw piano op het ophaalpunt. We zorgen ervoor dat elk aspect van het instrument wordt vastgelegd, waardoor we een op maat gemaakt transportplan kunnen maken. Van daaruit nemen we de leiding, met speciale aandacht voor het laden, beveiligen en vervoeren van de piano naar zijn eindbestemming.

Uw partner in pianotransport

Kiezen voor Pianospecialisten betekent kiezen voor kwaliteit, toewijding en een onberispelijke uitvoering van pianotransport. Laat ons u begeleiden bij elke stap van de verhuizing, zodat uw piano de reis maakt in de handen van professionals.

Of het nu gaat om een verhuizing binnen Nederland of internationaal, vertrouw op Pianospecialisten voor een vlekkeloze pianotransport ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw piano de reis maken in stijl – zonder de harmonie te verliezen.

In heel Nederland kunnen wij uw piano of vleugel transporteren. Aangezien de samenwerking bij Pianospecialisten tussen 4 organisaties bestaat hanteren wij verschillende prijzen per regio. Wilt u meer informatie over piano transport of heeft u een andere vraag? Vul het formulier hieronder in en wij helpen u graag verder. 

 • Schumer in Hengelo:
  • Standaard piano gelijkvloers in de regio Hengelo (excl. dieseltoeslag) – €275
  • Klein orgel / E.P. gelijkvloers in de regio Hengelo (excl. dieseltoeslag) – €275
  • Standaard piano gelijkvloers buiten de regio Hengelo (excl. dieseltoeslag) – €525
 • Van Hoorn in Eindhoven:
  • Bij aankoop van een piano of vleugel is het transport begane grond inbegrepen.
  • Bij de aankoop van een digitale piano of vleugel brengen wij € 49,00 transport en installatiekosten in rekening buiten de regio.
  • Bij het huur met recht van koopsysteem brengen wij € 100,00 in rekening voor het transport begane grond.

 • Steenhuis Piano in Groningen: 
  • Wij vervoeren deze instrumenten hoofdzakelijk in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en het noordelijk gedeelte van Overijssel (mits gelijkvloers). Onze vrachtwagen is hiervoor volledig ingericht en de transporteurs worden speciaal opgeleid om deze bijzondere transporten succesvol te kunnen uitvoeren.
 • Van Kerkwijk Piano’s in Amstelveen:
  • Transport op aanvraag. Neem daarvoor vrijblijvend contact op via her formulier hieronder.

Contact